Renovering

Tagudskiftning

Tagudskiftning

Et tag er ikke bare et tag. I Danmark er vi så heldige at have 4 årstider. Men det betyder også at vi har et meget omskifteligt vejr. Det omskiftelige vejr kræver mere af dit tag og slider på det.
Tag som er 40-50 år gamle er ofte så medtagede på grund af vind og vejr, at det kræver en tagudskiftning.

tagarbejder arbejder på udskiftning af tag

At udskifte et tag kan være en stor beslutning og et større projekt. Der vil være en masse overvejelser og detaljer som skal tages i betragtning inden man går i gang.
Vi tilknytter en projektleder fra starten af dit projekt som du kan rådføre dig med og som vil være med hele vejen.
Vi rådgiver om hvilket tag, der passer bedst til din bygning, så det passer til bygningens æstetik og konstruktion. Vi ved nemlig, at det kan være svart at vælge hvilket tag man skal gå med. Skal det være tegl, skiffer eller noget helt andet?

RIK Byg udskifter alle slags tage. Vi kan lægge nye tage eller renovere eksisterende, alt sammen med et professionelt udført tagarbejde.

Et nyt tag giver mange nye muligheder og både energimæssigt og æstetisk vil der være fordele. En tagudskiftning er en sikker investering og vil øge værdien af dit hus/bygning, for gennem bedre isolering og et sundt tag vil du spare mange penge på sigt.

Kontakt os og få en uforpligtende snak, eller udfyld formularen nedenfor hvis du ønsker et tilbud eller at blive ringet op.

RIK Byg totalrenoverede vores villa (køkken, tag, facade) og lavede vores kælder om fra et hul i jorden til en beboelig kælder. De var professionelle, søde, ordentlige og super dygtige. Det er blevet så mega flot og jeg har ikke en finger at sætte på samarbejdet. Hurtig respons, gode råd og fantastiske til at sætte sig ind i vores situation og vores ønsker. Tusind tak alle sammen!

–  Sara Louise

Har du brug for

vores hjælp?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt

  • Garanti for godt håndværk

  • Fokus på et sundt indeklima

  • Professionelle fagfolk