Renovering

Renovering

Tryghed i alle dele af renoveringsprocessen finder du hos RIK Byg. Professionel projektstyring i renoveringsprojekter er en høj prioritet hos os. Vi er vant til have ansvaret for store som mindre projekter, og sikrer at du via god projektstyring kan følge med i, hvordan renoveringen tager form. På den måde skånes du for alle bekymringerne, og kan nyde at projektet skrider planmæssigt frem.

Isolering

Leder du efter et kyndigt fagmand, der kan hjælpe med din isoleringsopgave? Hvad enten du har kuldebroer, problemer med indeklimaet eller andet, står vi til rådighed med professionel rådgivning i topklasse. Med mange års erfaring er du sikker på, at der bliver efterisoleret grundigt med os i ryggen.

RIK Byg totalrenoverede vores villa (køkken, tag, facade) og lavede vores kælder om fra et hul i jorden til en beboelig kælder. De var professionelle, søde, ordentlige og super dygtige. Det er blevet så mega flot og jeg har ikke en finger at sætte på samarbejdet. Hurtig respons, gode råd og fantastiske til at sætte sig ind i vores situation og vores ønsker. Tusind tak alle sammen!

–  Sara Louis

Har du brug for

vores hjælp?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt

  • Garanti for godt håndværk

  • Fokus på et sundt indeklima

  • Professionelle fagfolk