Installation af

Ventilation I kælder

Ventilation I kælder

Vil du undgå ubehagelige overraskelser såsom fugtskader og skimmelsvamp i din bolig? Så bør du overveje at få installeret ventilation i din kælder af RIK Byg.

Ventilation sikre et bedre indeklima, og kan spare dig store uventede økonomiske overraskelser. Hvis luftfugtigheden bliver for høj, risikerer du, at der opstår vækst af skimmelsvamp. Især kælderen er et udsat område i boligen, grundet dens placering.

God ventilation lader din kælder ånde, og skaber et indeklima, som er beboeligt.

Eksperter i ventilation

Hos RIK Byg er vi eksperter i ventilation. Vi har en stor passion, for at sikre det optimale indeklima i boliger hos private såvel som erhvervsdrivende. Med mere end 18 års erfaring i branchen og professionelle fagfolk i ryggen, er din bygning i gode hænder hos os.

Vi møder altid op med et smil på læben, og lytter til dine behov. Ud fra disse går vi din bolig igennem, og tilbyder vores ekspertise. Dette sikre et du får den perfekte løsning. Samtidigt sikre det økonomisk gennemsigtighed, så du undgår overraskelser på regningen.

Vi er af den overbevisning, at ventilation ikke skal koste en formue. Derfor går vi det ekstra skridt, for at finde den bedste løsning til den bedste pris. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Det er din sikkerhed for holdbare og energirigtige løsninger.

Energivenlig ventilation i din bolig

Hos RIK Byg installerer vi kun ventilationssystemer i høj kvalitet. Vi er store tilhængere af Duka ventilation, som er en energirigtig og yderst kvalitetsbevidst løsning. Med Duka ventilation er du sikret et sundt og friskt indeklima i din bolig.

Ventilationssystemet sørger for frisk luft i boligen samtidigt med at varmen genanvendes. Dette er en holdbar såvel som økonomisk løsning, som du med garanti vil blive tilfreds med.

Kontakt RIK Byg A/S
Tøv ikke, lad os skabe et bedre indeklima allerede i dag. Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 7777 7726 eller via e-mail: info@rikbyg.dk.

Har du brug for

vores hjælp?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt

  • Garanti for godt håndværk

  • Fokus på et sundt indeklima

  • Professionelle fagfolk