Skab et bedre

Indeklima

Bedre indeklima

At sikre et godt indeklima i boligen har en lang række fordele. Både økonomisk såvel som helbredsmæssigt. Ved at opnå et forbedret indeklima undgår du problemer med fugt, skimmelsvamp og andre ubehageligheder. Dette kan spare dig en masse uventede overraskelser.

Hos RIK Byg har vi over 18 års erfaring med indeklima. Vi er derfor specialister inden for branchen.

renovering af væg i kælder

Professionelt håndværk du kan stole på

Med vores store erfaring indenfor indeklima, udfører vi altid holdbart håndværk, som du kan stole på. RIK Byg består af professionelle fagfolk, som har en stor passion for at sikre kunderne et bedre indeklima.

Vi værner om høj kvalitet og god service. Derfor går vi heller aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi lytter til dine behov og forventninger, og ud fra disse, finder vi den optimale løsning til dig.

Med vores ekspertise er dit indeklima i trygge hænder. Vi sørger for at være med fra A-Z i processen, og forlader ikke din bolig inden alt fungerer optimalt.

Energirigtige løsninger

Indeklimaplader er en energirigtig løsning, som giver dig markante besparelser på dine energiudgifter. Ved at anvende indeklimaplader, bliver isoleringen af din bolig bedre. Dette kan give dig besparelser på op mod 50% på din varmeregning.

Hos RIK Byg er vi eksperter i indeklimaplader. Vi arbejder kun med de bedste materialer på markedet. Dette er din sikkerhed for solidt håndværk, som holder mange år frem.

Mulighederne er mange, når det kommer til indeklimaplader. Skal det være Calsitherm plader? Skal det være Microtherm plader? Eller skal det måske være skamolplader? Med vores ekspertise og kyndige vejledning, er du sikret den optimale løsning.

Kontakt RIK Byg A/S
Lad os hjælpe dig med dit indeklima allerede i dag. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 7777 7726 eller via e-mail: info@rikbyg.dk

Har du brug for

vores hjælp?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt

  • Garanti for godt håndværk

  • Fokus på et sundt indeklima

  • Professionelle fagfolk